TaxEU Forum revine cu o noua editie!

O noua editie TaxEU Forum  - cel mai important eveniment national de legislatie si fiscalitate, are loc in perioada 6-7 februarie 2020 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si va reuni specialisti din cele mai importante companii si firme de consultanta fiscala! 

Ajuns la cea de-a XIV-a editie, evenimentul va oferi solutii pentru provocarile legislative si fiscale ale anului 2020, aducand in prim plan modificarile legislative si efectele acestora asupra mediului fiscal din Romania.

Membrii Camerei Auditorilor Fiscali din Romania vor beneficia de oferta speciala pe toata perioada de inscrieri - 10% discount! Participarea auditorilor financiari la TaxEU Forum va fi echivalata cu 5 ore de pregatire profesionala!

Pentru a obtine discount-ul, va rugam ca in formularul de inregistrare
de pe site sa folositi codul CAFRTAXEU20

Prima zi a evenimentului (6 februarie) va fi formata din 4 sesiuni ce vor aborda subiecte de actualitate din mediul fiscal menite sa ofere participantilor o perspectiva de ansamblu asupra principalelor reglementari fiscale.

AFLA MAI MULTE DETALII

Cea de-a doua zi (7 februarie) este dedicata celor 8 seminarii specializate sustinute de catre companii de consultanta care vor prezenta spete actuale si raspunsuri la problemele generate de legislatia in vigoare.

AFLA MAI MULTE DETALII

Dintre vorbitori

Pana pe 31 decembrie puteti beneficia de oferta speciala: 

  • Conferinta - 145 euro + TVA
  • Seminarii - 200 euro + TVA
  • Conferinta si seminarii - 315 euro + TVA

 

Pentru a fi la curent cu noutatile legate de eveniment, ramaneti aproape de noi pe site si pe Facebook Page .